Széchenyi 2020

PE csövek és más termékek vízelvezetéshez

PE csövekPE csövek nélkül nincsen közműépítés. A polietilénből készült csöveket a víz továbbítására megbízhatóan be lehet építeni.

PE csöveket a közművek megtervezésekor a vízellátás biztosításához alkalmazzák. A strapabíró anyag, a modern gyártási technológiának köszönhetően hosszú távon tudja teljesíteni a feladatát. Ebből az anyagból készülnek a nyomócsőrendszerek vagy a szennyvíz elvezetésre szolgáló vezetékek, valamint a gáz-és vízellátásra kiépített vezetékek is. A csövek fekete színben készülnek és különböző színű csíkozást kapnak attól függően, hogy milyen anyag szállítására gyártják őket, gáz, víz vagy szennyvíz.

PE csövek mellett a kg csövek és idom rendszerek is a közműépítés elemei, mert a csatorna csövekhez ezeket az elemeket használják fel. Vízzáró és korrózióálló anyagból készülnek, évtizedeken át ellenáll a víz, szennyvíz erejének.

A csövek és idomok szakszerűen tervezett és kivitelezett termékeit meg tudja vásárolni közműépítéshez. Az árakról és egyéb információkról kérjen tájékoztatást tőlünk!

Utoljára frissítve:2022. augusztus 22., hétfő 13:31
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3