Széchenyi 2020

Folyóka az utak tartósságáért

folyókaSzeretné, ha a felújított terület hosszú éveken át hibátlan maradna? Ne feledkezzen meg a folyóka felhasználásáról a munkálatok során!

Nagyon sok parkot, sétálóutcát újítanak fel annak érdekében, hogy az emberek számára vonzóbbak legyenek. A kivitelezők a munkálatokhoz igyekeznek valóban minőségi alapanyagokat felhasználni a tartósság érdekében, azonban ahhoz, hogy időtálló legyen a végeredmény, nem csupán erre kell odafigyelni.

Jó pár éve megfigyelhető az éghajlati változás hazánkban, aminek az egyik jellegzetessége, hogy egyre hevesebb és nagyobb esőzések is előfordulnak. A hirtelen lezúduló, jelentős mennyiségű csapadék óriási veszélyt jelent az utakra abban az esetben, ha nem történt meg a vízelvezetés kivitelezése. A legkifogástalanabb alapanyagból készült utakat is megviselheti az esőzés, a folyókák viszont garantálhatják a tartósságukat.

folyókákkal megakadályozhatók a károk, ne feledkezzen meg alkalmazásukról a különböző projektek során!

Cégünket megéri felkeresni, korszerű megoldásokat kínálunk a folyókákkal kapcsolatban is. Vállalkozásunk elnyerte a Dun & Bradstreet tanúsítványát, miszerint pénzügyileg a legstabilabb cégek egyike vagyunk. Az objektív minősítés rendkívül sokat elárulhat hozzáállásunkról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Utoljára frissítve:2022. november 23., szerda 12:36
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3