Széchenyi 2020

Folyóka. egyszerű megoldás a vízelvezetési problémákra

folyókaA folyóka egyszerű szerkezet, ám annál hasznosabb: elvezeti a csapadékvizet, így az út minden körülmények között járható marad.

Többféle folyóka létezik az igények kielégítése céljából, ám, ami egykor csak egy árok volt, napjainkra már rengeteg fejlesztésen esett át, és ennek köszönhetően minden területen képes megállni a helyét. A hagyományosnak számító, betonból öntött folyókák természetesen továbbra is elérhetőek, ám olyan megoldások is a megrendelők rendelkezésére állnak, amelyek minden tekintetben felülmúlják elődeiket.

Az egyik ilyen fejlesztés a folyókák súlyát célozza, ami nagy mennyiségben a szállításukat, de az egyenként történő lerakást is megnehezíti. A legújabb típusok azonban már az úgynevezett polimerbeton felhasználásával készülnek, ami merevebb és erősebb a hagyományos betonnál, így vékonyabb falú folyókák is készíthetőek belőle.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a folyókák iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Utoljára frissítve:2023. január 24., kedd 09:57
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3