Széchenyi 2020

Vonalmenti vízelvezetés környezetbarát megoldásokkal

folyóka, vonalmenti vízelvezetésA vonalmenti vízelvezetés tervezése során már magát a folyókát is okosan kell megválasztani, és a FILCOTEN innovatív termékeinek köszönhetően ez is lehet környezetbarát!

A fenntarthatóság ma már az élet minden területén fontos szemponttá vált, és ez alól a vízelvezetés sem jelent kivételt. Bár ezen a területen a víz újrafelhasználhatósága jelenti a legnagyobb kihívást környezetvédelmi szempontból, a rendszer kiépítéséhez használt elemek, így például a folyókák is nagy figyelmet érdemelnek.

A FILCOTEN-nek erre is van megoldása, a „one” szériába tartozó folyókák ugyanis kifejezetten a fenntarthatóság jegyében készültek. A 100%-ban újrahasznosítható alapanyagnak és a környezetbarát gyártási technológiának köszönhetően ez egy igazi zöld megoldás.

Mindez ráadásul csöppet sem megy a minőség rovására, a FILCOTEN one családba tartozó valamennyi folyóka robusztus, kopásálló kivitelben készül. A termékek kifejezetten nagy terhelésnek kitett útszakaszok vízelvezetésére lettek tervezve, így megállják a helyüket autópályákon, repülőtereken, ipari területeken is.

Ha professzionális és egyben környezetkímélő megoldást keres a vonalmenti vízelvezetéshez, megtalálta! Böngéssze át a termékleírásokat, és ha meggyőződött róla, hogy erre van szüksége, esetleg kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Utoljára frissítve:2023. február 09., csütörtök 12:26
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3