Széchenyi 2020

A folyókák szerepe a kertben

folyóka, vonalmenti vízelvezetés

A folyókák szerepe a közterületeken és a magánkertekben egyaránt kulcsfontosságú, de bizonyos esetekben még épületeken belül is nélkülözhetetlenek. 

A vízelvezetés a kertben is igen fontos feladat. Óriási hiba és rengeteg gondot okoz, ha nem gondoskodunk a csapadék elvezetésérőlElengedhetetlen a megfelelő lejtés, hogy a víz ne a ház felé folyjon, hanem attól minél távolabb, lehetőleg zöld területre, a legjobb azonban, ha ez folyókákkal is kiegészül.

Ha nem gondoskodunk megfelelően a csapadékvíz elvezetéséről, az rövid időn belül károsítani fogja a frissen lerakott burkolatot, főleg, ha hosszú időre megreked valahol, illetve megfagy. A vonalmenti vízelvezetés és a folyókák azonban megoldást nyújtanak erre a problémára, használatukkal még a nagy mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadék elvezetése sem okoz gondot

Amennyiben a megfelelő folyókákat keresi kertjébe, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége az optimális megoldás megtalálásához. 

Utoljára frissítve:2023. április 27., csütörtök 12:44
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3