Széchenyi 2020

A folyóka szerepe a vízelvezetésben

vonalmenti vízelvezetés, folyókaA folyóka a neve alapján valószínűleg keveseknek ismerős, ám szinte mindenhol találkozhatunk vele, ahol vízelvezetésre van szükség.

A folyóka - leegyszerűsítve - az a rácsos elem, amit a gyalogos- és autóutak mentén találhatunk, de egy hasonló egyre gyakrabban bukkan fel például az épített zuhanyfülkékben is. A szerepe nyilvánvaló: a víz összegyűjtése, majd elvezetése a csatornarendszerbe. Alapjában véve egy rendkívül egyszerű szerkezet, azonban lényegesnek mondható, hiszen enélkül a felületeken összegyűlt vizet nem lehetne biztonságosan elvezetni, és a közlekedés sem lenne biztonságos.

Kínálatunkban többféle folyóka is található, melyek mindegyike a legmagasabb színvonalat képviseli, az áruk viszont kifejezetten kedvező. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a folyókák iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Utoljára frissítve:2023. június 22., csütörtök 11:14
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3