Széchenyi 2020

Folyóka: a vízelvezetés elengedhetetlen eleme

folyóka, vonalmenti vízelvezetés

A folyóka elengedhetetlen szerepet tölt be az infrastruktúra fenntartásában, a közúthálózat biztonságában és még a magánterületeken is.

Az utak kialakítása és karbantartása során gyakran találkozhatunk egy olyan, kulcsfontosságú elemmel, amely talán kevés figyelmet kap: ez a folyóka. Egy rácsos szerkezetről van szó, melyet az utak mentén – és persze más területeken – helyeznek el, és a segítségével a csapadékvíz hatékonyan elvezethető a felületekről.

A folyóka megakadályozza, hogy víz maradjon az úttesten, ami csökkenti a balesetveszélyt, de természetesen más helyeken is hasznos lehet: közterületeken, parkokban vagy magánterületen is hasznos lehet egy vízelvezető hálózat kiépítése, így például ipari területeken, parkolókban, vagy épp egy családi ház kertjében.

Amennyiben folyókákra lenne szüksége, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Utoljára frissítve:2023. augusztus 31., csütörtök 12:10
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3