Széchenyi 2020

Közműépítési termékek a lakosság kényelmének szolgálatában

közműépítési termékek, elektrofúziós termékekInnovatív technológiákon alapuló közműépítési termékekkel eredményes a munka, de a cél végső soron a lakosság kényelme, méghozzá hosszú távon!

Ha belegondolunk, hogy mi minden tartozik a közmű fogalmába, hamar rájövünk, hogy csupa olyan rendszerről van szó, ami nélkül ma már el sem tudjuk képzelni a mindennapjainkat. A víz- és szennyvízhálózat, valamint az energiaellátás vezetékrendszerei és berendezései látszólag észrevétlenül teszik a dolgukat, mi pedig természetesnek tekintjük, hogy otthonaink a megszokott kényelmet biztosítják.

Nem véletlen, hogyha egy település fejlettségét szeretnénk mérni, akkor az elsők között kell megvizsgálnunk az úgynevezett közműollót. Ez egy mérőszám, ami az ivóvízhálózat és a szennyvízhálózat kiépítettségét, illetve a hálózatra kapcsolt ingatlanokat viszonyítja egymáshoz. Elmondhatjuk tehát, hogy minél kisebb a közműolló mérőszáma, annál fejlettebbnek tekinthető az adott település.

Ám azon túlmenően, hogy vannak települések, ahol a közműolló mérőszáma elkeserítő állapotra enged következtetni, azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mennyire problémamentes a már kiépített rendszerek működése. Alapvetően 3 tényező határozza meg, mennyire lesz hosszú távú a projekt sikere, ez a tervezés és kivitelezés szakszerűsége, valamint a közműanyagok, vagyis a csövek, szerelvények, elektrofúziós termékek korszerűsége:

  • A tervezés során nem csak a precizitás élvez prioritást, hanem az is, hogy a dokumentáció megvalósítható legyen - ez talán egyértelmű, sok projekt mégis itt bukik el.
  • A közműépítési munkákat minden esetben a szakmai előírások betartása mellett, ellenőrzött módon és hivatalosan dokumentálva kell megvalósítani.
  • Bár olykor kézenfekvőnek tűnhet a jól bevált megoldásokhoz nyúlni, az innovatív technológiai megoldások minden szempontból jobb eredményt produkálnak.

Amennyiben Önnek még nincs partnere a soron következő projekthez, olyan közműépítési és épületgépészeti szakkereskedelemre van szüksége, mint amilyen a miénk. Átfogó kínálatunkban mindent megtalál, ami közvetlenül vagy tágabban értelmezve a lakosság kényelmét szolgálja, a közműépítési termékektől a vonalmenti vízelvezetés eszközein át a szennyvízátemelő rendszerek berendezéseiig forgalmazunk termékeket. Várjuk megkeresését!

Utoljára frissítve:2023. október 31., kedd 14:18
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3