Széchenyi 2020

Folyóka polymerbetonból: korszerű technológia a vízelvezetésben

folyóka, vonalmenti vízelvezetésA folyóka egy viszonylag egyszerű - ám igencsak hasznos - szerkezet, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne korszerűbbé tenni!

A folyóka alapvetően betonból készül, azonban ennek az anyagnak a számos pozitív tulajdonsága mellett akadnak hátrányai is. Ezek kiküszöbölésére fejlesztették ki az úgynevezett polymertbetont, ami a homok és a kavics mellett műgyantát tartalmaz, cementet viszont nem, így számos szempontból jobb megoldásnak bizonyul, mint a hagyományos, cementalapú beton.

A polymerbeton egyrészt kedvezőbb mechanikai tulajdonságokkal bír, másrészt fagyálló, vegyszerálló és vízálló is, ez utóbbinak köszönhetően pedig tökéletesen alkalmas vízelvezető rendszerek – azaz például folyókák – gyártásához.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a polymerbeton folyókák iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Utoljára frissítve:2023. augusztus 02., szerda 06:55
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3